Een dagje bemoedigingssauna

Ik geloof in de kracht van bemoedigende taal en wil jou die kracht graag laten ervaren.

Daarom biedt ik een arrangement aan om jou een dag onder te dompelen in bemoediging.
We kijken naar jouw kracht, naar jouw talent, zodat je een helder inzicht krijgt over vervolgstappen of te maken keuzes.
Ik zie een dag voor me waarin jouw vragen en jouw behoefte centraal staan. Een dagje verwennerij!
Honderd procent aandacht voor jou. Een weldadige, plezierige dag, waarin persoonlijke of inhoudelijke vragen centraal staan.

De dag begint ’s morgens om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
Ik organiseer rond 12.30 uur een voortreffelijke lunch met (biologische) streekproducten, waar we even de tijd voor nemen en wat ontspanning zoeken. Op een mooie, rustige locatie in de omgeving van Den Bosch of Tilburg, maar zeker niet in een sauna (dit ter voorkoming van misverstanden).

We beginnen de dag met het vaststellen van de centrale vraag voor die dag en met een verdieping op dit thema.
Daarna biedt ik je verschillende werkvormen aan om met deze vraag aan de slag te gaan.
We kunnen werken met het deugdenmateriaal, maar ook met andere technieken en werkvormen, die ik heb geleerd toe te passen.
De werkvormen zijn maatwerk, speciaal gericht op jouw vraag.

Intake: Voorafgaand aan de dag wil ik een half uurtje samen spreken over jouw vraag om goed voorbereid te kunnen zijn op deze dag. Dit gesprek kan via Skype of telefonisch worden gevoerd. Je kunt je ook aanmelden voor het Duwtje in de Rug, die ik elders op mijn website presenteer.

Het dagje bemoedigingssauna biedt ik aan voor de vaste prijs van € 195, excl. BTW. Lunch, locatie en materialen inbegrepen.

Het is mogelijk dat op deze dag meerdere mensen gebruik maken van de bemoedigingssauna. Dit maak ik tevoren bekend en stem ik af met de deelnemers. Indien het ongewenst is om met meerdere mensen samen te zijn biedt ik de bemoedigingsauna individueel aan. Het kan echter juist meerwaarde hebben als er meerder personen (maximaal 3) deelnemen.

Je kunt je aanmelden voor het ‘dagje bemoedigingssauna’ door een email te sturen naar huub@zevendeugden.nl of telefonisch contact te zoeken of een sms te sturen: 06 54728007.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan dit unieke arrangement.